De start

Transparantie: dat is waar het verhaal van Accountant Vast begint. Steeds vaker hoorden de specialisten van Kenter Accountants en Adviseurs uit Zwaag geluiden vanuit ondernemers: “Wij zien door de bomen het bos niet meer. Wij hebben te weinig of te laat inzicht in de cijfers. Wij willen graag duidelijkheid over de kosten van de gekozen diensten."

 

Efficiency

Het ging de klant niet om de ervaring, deskundigheid en service van de specialisten, dat was van bewezen kwaliteit. Efficiency was waar aan gewerkt moest worden: korte lijnen en altijd up-to-date met de cijfers. Om dit te bereiken zijn standaardwerkzaamheden in vergaande mate geautomatiseerd. Hier profiteren niet alleen de klanten van, maar ook de specialisten zelf.

Door de geautomatiseerde processen is het mogelijk een vaste prijs te hanteren en hebben klanten altijd actueel inzicht in hun cijfers. Zo kunnen de specialisten de zo gewenste transparantie bieden. En de specialisten zelf? Die hebben meer tijd over voor andere, meer gespecialiseerde diensten en de verdere verbetering van de efficiency. Een win-winsituatie dus!

 


Exact Cloud Award

Met deze nieuwe formule is besloten om onder de naam Accountant Vast nieuwe klanten te gaan bedienen. Gestart eind 2014 met 0 klanten is het klantenbestand gegroeid naar ruim 250 nieuwe klanten! In die tijd hebben de specialisten, ook op het gebied van verdere automatisering, niet stilgezeten. Dit is een continu proces, er wordt altijd nagedacht over hoe het beter zou kunnen, nog efficiënter. Alles om het leven voor de klant een stuk aangenamer te maken. Deze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. Zowel in 2016 als 2017 was Accountant Vast genomineerd voor de Exact Cloud Award. Beide jaren met als resultaat een top 15 notering. Het jaar 2018 was het jaar van verdere optimalisatie en een een bewuste keuze voor geen deelname aan de Exact Cloud Award. In 2019 hebben wij ons tot de top 10 weten te vechten en met succes: we wonnen de Exact Cloud Award en mogen ons accountant van het jaar 2019 noemen. 

Klik hier om Accountant Vast op de Hall of Fame van Exact te bekijken. 

Onze kracht

Onze passie om te zoeken naar nieuwe manieren om het leven makkelijker te maken is onze kracht. Wij zijn geen doorsnee accountantskantoor dat volgens oude modellen werkt. Wij streven naar vernieuwing, wij zijn accountants die meegaan met de tijd zonder daarbij de aandacht voor de klant en kwaliteit te verliezen. Kwaliteit en service moeten uitmuntend zijn en blijven. Ondanks onze groei zijn wij altijd bezig de interne processen te verbeteren met als doel de service naar onze klanten te verbeteren. Wij willen een goed accountantskantoor zijn voor onze klanten. Wanneer wij dat zijn? Vraag dat maar aan de ondernemers van Accountant Vast.

 

Contact

Wij zeggen: boekhouden is ondernemen. Als je weet hoe je er financieel voor staat, weet je welke stappen je kunt zetten. Met Accountant Vast heb je overal up-to-date inzicht en is het administratieve deel van de boekhouding zo gedaan. En dat alles voor een vast bedrag per maand!

Wil jij ook een vast bedrag per maand betalen én de zekerheid van een goede boekhouding? Kijk dan naar de verschillende pakketten die wij aanbieden. Staat wat je wilt er niet tussen? Dat is geen probleem, want onze specialisten kunnen meer! Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee