Wat is uw vraag?

Maakt Accountant Vast het leven écht een stuk aangenamer?

Ben je op zoek naar een goede oplossing voor administratieve diensten (boekhouding, jaarrekening, loonadministratie en belastingaangifte)? Dan zit je bij Accountant Vast goed: wij bieden verschillende pakketten aan voor complete ontzorging. Kun je het pakket niet vinden dat het beste bij jou past? Dat is geen probleem, want wij kunnen meer! Neem voor een advies op maat contact met ons op! Met het ideale pakket ben jij alleen nog maar bezig met het doorsturen van facturen/bonnen en/of personeelsmutaties. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht met vragen! Hierdoor heb je alle tijd voor waar jij goed in bent. Dat is ONDERNEMEN!

Is overstappen niet lastig en een hoop gedoe?

Overstappen gaat heel eenvoudig. Je meldt je bij ons aan door het gewenste pakket aan te vragen. Wij maken daarna een afspraak om kennis te maken. Is er een klik? Dan gaan wij voor jou aan de gang. Wij tuigen jouw financiële cockpit op en kun je er al mee aan de slag. Wil je eerst kennis maken en daarna samen het pakket samenstellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Zijn de jaarstukken van de vorige boekhouder/accountant nog niet klaar? Wij kunnen alvast voor jou aan de slag gaan en zodra deze klaar zijn nemen wij de gegevens over.

Is vast ook echt vast en komen er geen facturen buiten mijn abonnement?

Daar kunnen wij kort en krachtig in zijn: NEE! Vast is bij ons echt vast! Wij bieden een vaste prijs per maand en daar houden wij onszelf aan. Wil je eenmalig werkzaamheden laten verrichten dat buiten je pakket valt? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Ook hier krijg je een vaste prijs van ons voor. Met Accountant Vast geen uurtje-factuurtje meer!

Hoge mate van automatisering klinkt goed, maar heb ik hierdoor alleen maar digitaal contact?

Dat wij al onze werkzaamheden in hoge mate geautomatiseerd hebben, wil niet zeggen dat je met robots te maken hebt. Wij weten dat persoonlijk contact, juist door de automatisering, heel belangrijk is. Wij zijn immers uiteindelijk jouw vertrouwenspersoon! Juist de automatisering zorgt ervoor dat jouw leven, maar ook dat van ons een stuk aangenamer wordt. Je kunt gewoon met ons bellen en een afspraak bij ons kantoor is ook altijd mogelijk!

Hoe betrouwbaar is de kwaliteit van Accountant Vast?

Ons accountantskantoor is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de Nederlandse Organisatie van Accountants en Accountantskantoren (NOVAK). Daarnaast zijn onze fiscalisten aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Zij houden in de gaten of wij aan de juiste kwaliteitseisen voldoen. Je kunt dus met een gerust gevoel jouw werkzaamheden bij ons onderbrengen.

Leuk zo’n vaste prijs, maar geven jullie ook advies van toegevoegde waarde?

Vooropgesteld geven wij je natuurlijk advies! Onze specialisten bekijken elk jaar een aantal keer jouw financiële positie. Zij kijken naar zaken waar je je kunt verbeteren of waar je fiscale voordelen kunt behalen. Vanzelfsprekend weet jij natuurlijk het beste wanneer je behoefte hebt aan bepaald advies. Schroom dan ook niet om contact op te nemen als je ons nodig hebt! Wij staan klaar om je te helpen.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee