Werken bij

De wereld van de accountancy staat niet stil en vraagt steeds meer van onze specialisten! Daarom volgen onze specialisten de nodige cursussen om hun kennis op peil te houden. Dat is belangrijk in ons vak en is ook nodig om Accountant Vast verder te laten groeien. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe specialisten die ons team kunnen versterken. Denk jij Accountant Vast te kunnen ondersteunen en door te laten groeien? Stuur een mail met motivatie naar info@accountantvast.nl.

 

BESCHIKBARE VACATURE

De duizendpoot

Wij zijn op zoek naar een nieuwe duizendpoot! Boekhouder en relatiebeheerder ten top, maar ook sociale en ICT-technische vaardigheden behoren tot jouw kwaliteiten! Wij groeien hard en zijn op zoek naar een extra stabiele factor binnen ons team die zijn eigen klantenportefeuille bedient. Dit betekent dat je voor deze klanten de volledige ontzorging verzorgt. Uiteraard onder de vleugels van de accountants. Ook ga jij graag met de andere specialisten van Accountant Vast op stap om ons kantoor verder te laten groeien en promoten. Tevens ben je niet bang voor lastige vragen van andere ondernemers.

 

Eisen

  • Zelfstandig boekhouden en jaarrekeningen opstellen
  • Klanten ontzorgen
  • Communicatief vaardig en ICT minded
  • Ervaring met online boekhouden
  • Afgeronde HBO / WO opleiding (richting Accountancy / Bedrijfseconomie)

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail met motivatie naar info@accountantvast.nl

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl