Werken bij

Backoffice topper gezocht (24-32 uur)

Accountant Vast groeit en onze superhelden zoeken een enthousiast persoon voor de backoffice. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van diverse secretariële taken.

Wij zoeken zijn op zoek naar een backoffice medewerker (24-32 uur) met:

  • Een flexibele werkhouding. Jij werkt zelfstandig en accuraat.
  • Een ICT-mind.
  • Een secretaresse of soortgelijke opleiding (afgerond of bijna afgerond).

Lijkt het jou leuk om bij een groeiend kantoor te werken? Wil jij onderdeel zijn van een accountantskantoor dat het allemaal net even anders doet dan de rest? En lijkt het jou gaaf om bij een bedrijf te horen dat tot de top 10 van Nederland behoort? Dan ben jij onze backoffice topper!

Hebben we jouw interesse weten te wekken en wil jij onze nieuwe superheld worden? Stuur dan een mail met motivatie en CV naar info@accountantvast.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

 

 

Open sollicitatie

De wereld van de accountancy staat niet stil en vraagt steeds meer van onze specialisten! Daarom volgen onze specialisten de nodige cursussen om hun kennis op peil te houden. Dat is belangrijk in ons vak en is ook nodig om Accountant Vast verder te laten groeien. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe specialisten die ons team kunnen versterken. Denk jij Accountant Vast te kunnen ondersteunen en door te laten groeien? Stuur een mail met motivatie naar info@accountantvast.nl.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee