Superhelden van Accountant Vast supporten superheld Bas Takken

De superhelden van Accountant Vast helpen niet alleen jou met de administratie en boekhouding, wij ondersteunen ook graag andere superhelden. Zo ook superheld Bas Takken. Bas is meervoudig Europees en wereldrecordhouder en meervoudig Nederlands Kampioen zwemmen. Hij is professioneel zwemmer en maakt deel uit van de Nationale Paralympische Zwemselectie.

Nederlands kampioen

Al van jongs af aan is Bas sportief en gek op zwemmen. Met 8 jaar nam hij al deel aan wedstrijden en behaalde hij zijn eerste medailles. Bas werd steeds serieuzer in de zwemsport en trainde al gauw 6 ochtenden in de week. Op zijn veertiende werd hij voor het eerst Nederlands Kampioen.

Talentteam paralympisch zwemmen

Bas is geboren met hele erge platvoeten waardoor hij zich niet goed kan afzetten bij de keerpunten en minder kracht in zijn beide benen heeft. Bij zwemwedstrijden kwam het weleens voor dat hij vanwege zijn afwijkende voetstand gediskwalificeerd werd en daarom werd er een dispensatiepas aangevraagd bij de KNZB. In 2014 ontmoette Bas de bondscoach van het Paralympisch zwemteam. Hij bleek voldoende beperking te ondervinden van zijn voet en beenklachten waardoor hij na een strenge en onafhankelijke keuring is ingekeurd met een internationale talentstatus IPC S10, SM9, SB10. Vervolgens werd Bas opgenomen in het Johan Cruijff talententeam van het paralympisch zwemmen en zwom in 2016 in Rio de Janeiro naar een 4de plaats.

Voor goud in 2019

Inmiddels is hij al meerdere malen Nederlands kampioen geworden en heeft hij meerdere medailles in de kast hangen van Europese kampioenschappen. Tijdens de Wereld Kampioenschappen in Maleisië in 2019 wil Bas voor goud gaan! Maar daar is wel financiële ondersteuning voor nodig. De helden van Accountant Vast dragen de zwemheld Bas graag een warm hart toe en doen daarom ieder jaar een donatie. Wil jij Bas ook steunen? Het is mogelijk om hier een donatie te doen.

Wij wensen Bas veel succes en geluk tijdens de Wereld Kampioenschappen in 2019! 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee