Kosten accountant in Hoorn

Ben jij op zoek naar een betrouwbare accountant in Hoorn, maar wil je niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan? Bij Accountant Vast werken we met vaste prijzen, zodat jij precies weet waar je maandelijks aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten. Bij de keuze voor een accountant in Hoorn is het belangrijk om niet alleen op de kosten te letten, maar ook op kennis en ervaring. Een deskundige partij helpt jou verder en kan jou goed ondersteunen. Bij Accountant Vast vinden we transparantie belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar je staat, waar je aan toe bent en dat je altijd inzicht hebt in jouw cijfers. Doordat wij onze standaard werkzaamheden in vergaande mate hebben geautomatiseerd kunnen wij een vaste prijs hanteren en jou altijd actueel inzicht in de cijfers bieden. Een win-winsituatie!

Maandelijke kosten van een accountant in Hoorn

Bij Accountant Vast in Hoorn kies je voor een pakket dat het beste bij jou past. Binnen dit pakket vallen diverse werkzaamheden, waarvoor jij een bedrag per maand betaalt. Wij bieden de volgende pakketten aan:

Passen deze pakketten niet helemaal bij jou? Stel dan jouw eigen pakket samen. Je bepaalt zelf welke diensten je afneemt en dus ook de kosten die je per maand betaalt.

Geen onverwachte kosten bij Accountant Vast uit Hoorn

Bij Accountant Vast kun je rekenen op zekerheid, actuele cijfers en vaste kosten. Geen onverwachte facturen of onaangename financiële verrassingen meer dus. Wij hebben aandacht voor onze klanten en kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken met korte lijnen en helpen je graag verder. Wil je meer weten of een kennismakingsgesprek plannen? Bel dan naar 0229 – 280 080 of maak gebruik van het contactformulier.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee