Kosten accountant

De kosten voor een accountant kunnen flink verschillen. Bij de keuze voor een accountant moet je niet alleen letten op de kosten, maar ook op kennis en ervaring. Een deskundige partij met ervaring is vaak de meest geschikte keuze. Maar bij Accountant Vast begrijpen wij dat de kosten voor een accountant ook een belangrijke factor is. Wij vinden transparantie en eerlijkheid belangrijk. Daarom bieden wij onze klanten een vaste prijs. Geen onverwachte kosten, maar iedere maand dezelfde prijs.

Vast bedrag voor een accountant

Bij Accountant Vast bieden wij verschillende pakketten met verschillende diensten aan. Zo betaal jij alleen voor de diensten die jij nodig hebt en weet je precies wat je voor welk bedrag per maand kunt verwachten. Naast de vaste pakketten is het mogelijk om zelf te bepalen welke kosten jij voor een accountant wil betalen. Door zelf een pakket samen te stellen, bepaal jij welk vast bedrag jij betaalt. Klik hier om zelf jouw pakket samen te stellen, onderaan de streep zie jij direct de vaste maandprijs van het pakket.

Geen onverwachte kosten

Wij houden niet van onvoorspelbare facturen of andere onaangename financiële verrassingen. Bij Accountant Vast kun jij rekenen op de zekerheid van een goede boekhouding voor vaste kosten. Zo weet jij hoe je er financieel voor staat en welke stappen jij kunt zetten.

Waarom kiezen voor Vast Accountants?

Accountant Vast is jouw accountant op maat. Je kunt bij ons jouw eigen dienstenpakket samenstellen tegen vaste kosten. Geen verrassingen of onverwachte extra lasten. Wij doen wat wij zeggen en gaan mee met de tijd, zonder daarbij de aandacht voor onze klanten en kwaliteit te verliezen. Wij werken volgens korte lijnen en houden jou altijd up-to-date met de cijfers. Accountant Vast is duidelijk over de kosten van de gekozen diensten.

Wil jij ook duidelijkheid en een eerlijke accountant? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Vul het contactformulier in of bel naar 0229 – 280080.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee