Kosten administratie uitbesteden

Voor veel ondernemers is het de vraag of ze de administratie uitbesteden of toch zelf doen. De kosten voor het uitbesteden zijn vaak de beslissende factor. Door jouw administratie uit te besteden aan een professioneel accountantskantoor kun jij je bezig houden met jouw onderneming. Je hebt zelf geen omkijken meer naar jouw administratie en kunt ervan op aan dat het goed op orde is. Veel ondernemers vinden het bijhouden van de administratie een vervelend en tijdrovend klusje. Laat dit over aan de specialisten van Accountant Vast. Wij rekenen met een vaste prijs per maand, zodat jij precies weet waar je aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Altijd inzicht in jouw administratie

Bij Accountant Vast vinden wij transparantie en korte lijnen belangrijk. Hierdoor heb jij altijd inzicht in jouw up-to-date cijfers. Want als je weet hoe je er financieel voor staat, weet je ook welke stappen je kunt nemen. Doordat wij onze standaard werkzaamheden in vergaande mate hebben geautomatiseerd, kunnen wij jou dit bieden. Hier profiteer je als klant van en het zorgt er ook voor dat onze specialisten meer tijd hebben voor andere, gespecialiseerde diensten en jou daarmee weer verder kunnen helpen.

Vaste kosten voor het uitbesteden van de administratie

Bij Accountant Vast werken we met pakketten. Voor het gekozen pakket betaal je een vast maandbedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van ons. Onze pakketten beginnen al bij €70 per maand. Je kunt alle pakketten hier bekijken.

Passen de standaardpakketten niet helemaal bij jouw onderneming en wensen? Dan kun je ook zelf jouw pakket samenstellen. Je kiest zelf welke diensten je afneemt en daarmee ook welk maandbedrag je betaalt voor jouw administratie. Stel hier jouw eigen pakket samen en zie direct welk vast maandbedrag we daarvoor rekenen.

Administratie uitbesteden aan Accountant Vast

Wil jij ook geen onverwachte facturen meer, maar duidelijkheid en weten waar je aan toe bent? Kies er dan voor om jouw administratie uit te besteden aan Accountant Vast. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 – 280 080.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee