Pakket samenstellen

Zelf bepalen hoeveel jij maandelijks betaalt voor een accountant? Wil jij het liefst een vast bedrag betalen? Accountant Vast is hét concept om het leven voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Onze accountants, fiscalisten en administratieve specialisten verstaan hun vak en weten wat er bij hun klanten speelt. De ruime ervaring en deskundigheid van onze specialisten waarborgen kwaliteit en een hoog serviceniveau.

Geen onvoorspelbare facturen of andere onaangename financiële verrassingen, maar wel de zekerheid van een goede boekhouding. Wij zeggen: boekhouden is ondernemen. Als jij weet hoe je er financieel voor staat, weet je welke stappen je kunt zetten. Met Accountant Vast heb jij overal up-to-date inzicht en is het administratieve deel van jouw boekhouding zo gedaan.

Stel hieronder je pakket samen. Onderaan de streep zie je direct de vaste maandprijs van het pakket. Vul vervolgens je gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

 

Door 'Ja' te kiezen bespaart dat 70 euro op de jaarrekening
€ 0,00
Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee