Accountant eenmanszaak

Wanneer je een eenmanszaak start moet je veel dingen op orde hebben. Zo ook een kloppende administratie. Een goede administratie toont specificaties van alle inkomsten en uitgaven. Maar geeft daarnaast ook de omzet, winst of verlies  weer. Via een balans- en momentopname wordt er getoond hoe jouw eenmanszaak ervoor staat.

Als je een eenmanszaak opricht heb je verplichtingen en moet je een administratie bijhouden. Bij Accountant Vast begrijpen wij dat jij je bij het oprichten van eenmanszaak liever bezig houdt met andere zaken dan de administratie. Daarom bieden wij administratiepakketten aan die je zelf kunt samenstellen. Hierdoor is de administratie volledig aangepast aan jouw situatie en wensen.

Vaste prijs voor een accountant

Accountant Vast maakt het jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je hier zelf jouw eigen pakket samenstellen. Hierbij kies je zelf wat je maandelijks betaalt en voor welke diensten je betaalt. Hierdoor krijg jij geen onvoorspelbare facturen, maar weet je precies waar je aan toe bent.

De juiste stappen nemen in het ondernemen

Accountant Vast biedt jou altijd en overal up-to-date inzicht in jouw financiën. Als jij weet hoe je er financieel voor staat, weet je welke stappen je vervolgens kunt nemen. Onze accountants en specialisten helpen jou graag met het maken van financiële beslissingen. Twijfel jij of je de juiste stappen neemt? Wij gaan graag met jou om tafel om je te voorzien van advies. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij jou helpen bij het nemen van financiële stappen.

Administratie uitbesteden aan accountant

Een accountant is zich bewust van financiële constructies en mogelijkheden. Er hangen bepaalde voorwaardes aan het opzetten van een administratie voor een eenmanszaak. Denk hierbij aan hoe je facturen maakt, aangiftes verzorgt en hoelang je bewijzen van inkomsten en uitgaven bewaart. De accountants van Accountant Vast helpen jou hierbij. Daarnaast zorgen wij voor een goede administratie, zodat jij weet hoe jouw eenmanszaak draait.

Hulp bij administratie

Wil jij een eenmanszaak starten en heb je hulp nodig bij de administratie? Wij helpen jou graag. Klik hier om direct jouw eigen pakket samen te stellen of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact op