Accountantskantoor West-Friesland

Ben jij op zoek naar een no-nonsense, betrouwbaar en transparant accountantskantoor? Dan is Accountant Vast de partij voor jou. Wij bevinden ons centraal in West-Friesland en ondersteunen onze klanten vanuit het kantoor in Zwaag. Bij ons staan transparantie, openheid en duidelijkheid voorop. Veel bedrijven hebben te weinig inzicht in hun cijfers of krijgen te laat inzicht hierin. Accountant Vast biedt duidelijkheid over de cijfers, de kosten en de diensten.

Altijd inzicht dankzij Accountant Vast in West-Friesland

Accountant Vast werkt met korte lijnen en biedt altijd up-to-date cijfers. Daarnaast hanteren wij vaste prijzen voor onze diensten. Hierdoor weet jij altijd waar je aan toe bent en heb je nooit meer onverwachte kosten. Wij kunnen deze efficiënte werkwijze en vaste prijzen hanteren doordat onze standaardwerkzaamheden in vergaande mate zijn geautomatiseerd. Hier profiteer jij als klant van. De specialisten van Accountant Vast in West-Friesland houden daardoor tijd over voor meer gespecialiseerde diensten en de verbetering van onze dienstverlening.

Kosten voor een accountantskantoor in West-Friesland

Veel mensen zijn bang dat het inschakelen van een accountantskantoor veel geld kost. Bij Accountant Vast bepaal je zelf hoeveel je betaalt en houd je de kosten dus zelf in de hand. Wij hebben pakketten met diensten samengesteld. Voor deze pakketten betaal je een vaste prijs per maand. Het overzicht aan pakketten vind je hier. Staat het juiste pakket er niet tussen? Stel dan hier jouw eigen pakket samen. Je bepaalt zelf welke diensten je afneemt en op welke maandelijkse kosten je uiteindelijk uitkomt.

Vernieuwend accountantskantoor in West-Friesland

Accountant Vast is niet hetzelfde als andere accountantskantoren in West-Friesland. Wij werken niet volgens oude modellen, maar streven naar vernieuwing en gaan mee met de tijd. Daarbij verliezen we nooit de aandacht voor onze klanten en de kwaliteit.

Wil jij de zekerheid van een goede administratie en een vaste prijs voor de dienstverlening? Kies dan voor Accountant Vast in West-Friesland. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of om een afspraak in te plannen. Bel naar 0229 – 280 080 of vul het contactformulier in.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee