Belastingaangifte uitbesteden

Als ondernemer heb je het druk. De administratieve taken zijn belangrijk, maar vragen veel tijd en worden vaak vooruit geschoven. Het uitbesteden van de belastingaangifte is daarom een aantrekkelijke optie. Het bespaart tijd, energie en vaak ook frustraties. Het is een geruststellend idee wanneer een specialist zich over de aangifte buigt en ervoor zorgt dat de belastingaangifte klopt en op tijd wordt verstuurd. Daarnaast zorgt een specialist ervoor dat je niet meer betaalt dan nodig is en dat al uw aftrekposten worden benut. Ook in financieel opzicht is het uitbesteden van de belastingaangifte dus aantrekkelijk.

Behoud controle over jouw belastingaangifte

Besluit je om de belastingaangifte uit te besteden? Dan behoud je wel graag zelf de controle. Want hoewel een ander de belastingaangifte voor je regelt, blijf je altijd zelf verantwoordelijk. Gaat er iets fout, dan draai je zelf op voor naheffingen en boetes. Maak de keuze voor een specialist dus zorgvuldig.

Aan wie besteed ik mijn belastingaangifte uit?

Je hebt de keuze om jouw belastingaangifte uit te besteden aan een kleine zelfstandige of aan een groter bureau. De keuze hangt ongetwijfeld samen met de complexiteit en grootte van jouw onderneming. Sommige belastingaangiftes kunnen prima geregeld worden door een boekhouder, maar voor de complexere zaken is een accountantskantoor vaak een betere keuze.

Welke voordelen biedt Accountant Vast?

  • Bij ons werken verschillende accountants met elk hun eigen expertise. Zij raadplegen elkaar wanneer zich complexe vraagstukken voordoen.
  • Wij zijn sterk in online dienstverlening en onze processen zijn vergaand geautomatiseerd. Dat maakt het voor ons gemakkelijk om jou doorlopend inzicht te geven in de status van jouw belastingaangifte.
  • Wij werken met pakketprijzen. Geen lange offertes, onduidelijk afspraken of nacalculaties, bij ons weet je precies waar je aan toe bent en wat onze diensten kosten. Bekijk onze pakketten hier.

Wat kost het uitbesteden van de belastingaangifte?

Dat hangt er vanaf. Bij Accountant Vast is de belastingaangifte vaak onderdeel van een groter pakket, waarbij wij bijvoorbeeld ook de BTW-aangifte en de jaarstukken voor je regelen. Er is al een ZZP start-up pakket voor € 65,- per maand. Voor de grotere organisaties is er het MKB instappakket voor € 145,- per maand. De meeste relaties van Accountant Vast maken echter gebruik van de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Meteen een berekening maken? Dat kan hier.

Ik wil mijn belastingaangifte uitbesteden

Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak bij ons op kantoor. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen dat jij toekomt aan ondernemen, want jouw belastingaangifte is voortaan onze zorg.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee