Boekhouder vaste prijs

Ben jij op zoek naar een boekhouder voor een vaste prijs? Heb je geen zin meer in onverwachte kosten, maar wil je weten waar je aan toe bent? Kies dan voor Accountant Vast. Wij verzorgen jouw boekhouding voor een vaste prijs. Zo heb jij duidelijkheid over de kosten van de door jouw gekozen diensten en ben je altijd up-to-date van de actuele cijfers.

Een vaste prijs betalen voor de boekhouder

Bij Accountant Vast betaal je een vaste prijs voor de boekhouder en de werkzaamheden die wij voor jou uitvoeren. We werken met korte lijnen en zorgen ervoor dat onze klanten altijd up-to-date zijn. Standaardwerkzaamheden hebben we in vergaande mate geautomatiseerd. Daardoor kunnen we een vaste prijs hanteren en ben jij altijd op de hoogte. Hierdoor kunnen onze specialisten gewenste transparantie bieden.

Kies zelf welke vaste prijs jij voor de boekhouder betaalt

Wil jij zelf bepalen hoeveel je maandelijks betaalt voor de boekhouder? Je kunt zelf een pakket samenstellen. Daarmee bepaal je welke diensten je af wil nemen en wat je daarvoor betaalt. Geen onvoorspelbare of onaangename facturen meer, maar wel de zekerheid van een goede boekhouding!

Boekhouden is ondernemen

Bij Accountant Vast zeggen we: boekhouden is ondernemen. Als de boekhouding op orde is en je weet hoe je er financieel voor staat, dan weet je welke keuzes je kunt maken en welke stappen je kunt zetten. De specialisten, boekhouders en accountants van Accountant Vast weten wat er speelt bij hun klanten en op de markt. Dankzij onze ruime ervaring en deskundigheid kunnen wij jou een goede boekhouding garanderen. Wij zorgen ervoor dat jouw boekhouding altijd op orde is en het administratieve deel van jouw boekhouding voor jou makkelijker wordt.

Meer informatie over boekhouder voor een vaste prijs

Ben je benieuwd naar onze dienstverlening en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. 

Neem contact op