Boekhouding uitbesteden aan Accountant Vast

(Bijna) vrij zijn van jouw administratie? Kies er dan voor om jouw boekhouding uit te besteden aan Accountant Vast. Dankzij onze vergaande mate van automatisering en de moderne technieken kunnen wij jouw boekhouding tegen een scherp en vast tarief verzorgen. Hierdoor weet je precies wat je betaalt en wat je daarvoor kunt verwachten.

Waarom de boekhouding uitbesteden?

De boekhouding kun je zelf doen, maar in de praktijk blijkt dat veel ondernemers er tegenaan lopen. Ze weten niet goed hoe ze de boekhouding moeten regelen, hebben er geen tijd voor of simpelweg geen zin in. Daar komt Accountant Vast om de hoek kijken. Onze ervaren specialisten hebben veel kennis en weten precies hoe jouw boekhouding het beste geregeld moet worden. Dit levert je niet alleen meer tijd op, maar helpt ook bij het maken van bepaalde keuzes. Want als jouw administratie op orde is, weet je hoe je er financieel voorstaat. Daarnaast helpen onze adviseurs jou graag verder met bepaalde vraagstukken en kunnen we helpen bij het maken van financiële keuzes.

Kosten boekhouding uitbesteden

Aan het uitbesteden van de boekhouding zijn uiteraard wel kosten verbonden. Bij Accountant Vast bepaal je zelf hoeveel je voor onze diensten betaalt. Stel jouw eigen pakket samen. Je kiest zelf welke diensten je af wilt nemen en krijgt onderaan de streep te zien welk vast maandbedrag hieraan vast hangt. Zo betaal je alleen voor datgeen wat jij nodig hebt. Bij Accountant Vast betaal je dus nooit te veel en krijg je geen onverwachte facturen binnen. Wij houden van openheid en transparantie.

Ik wil mijn boekhouding uitbesteden

Heb je de knoop doorgehakt en besloten om jouw boekhouding uit te besteden? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dan maken we tijdens een vrijblijvend gesprek kennis met elkaar en bespreken we de wensen en mogelijkheden. 

Neem contact op