Boekhouding uitbesteden

Ben jij op zoek naar een goede boekhouder om jouw boekhouding aan uit te besteden? Welkom bij Accountant Vast! Wij zijn een modern accountantskantoor die jou op het gebied van boekhouding en administratie kan ontlasten. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw boekhouding goed geregeld wordt. Hierdoor hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met datgeen waar jij goed in bent: ondernemen. Bespaar tijd door jouw boekhouding uit te besteden aan Accountant Vast.

Voordelen van boekhouding uitbesteden

Wanneer jij jouw boekhouding uitbesteedt aan Accountant Vast profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt maandelijks een vast laag tarief.
  • Je hebt altijd en overal inzicht in jouw boekhouding en hoe je er financieel voor staat.
  • Je hebt altijd een online back-up van jouw boekhouding.
  • Je houdt meer tijd over voor ondernemen.
  • Jouw boekhouding wordt volgens de actuele wet- en regelgeving bijgehouden.
  • Er staan specialisten voor je klaar die je altijd kunnen adviseren.
  • Jouw boekhouding is altijd goed op orde.

Kosten boekhouding uitbesteden

Bij Accountant Vast hanteren wij vaste prijzen. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan als je jouw boekhouding aan ons uitbesteedt. Doordat onze standaard werkzaamheden in vergaande mate zijn geautomatiseerd kunnen wij onze diensten tegen een vaste prijs aanbieden. Daarnaast houden onze specialisten meer tijd over om onze gespecialiseerde diensten uit te voeren en jou goed te kunnen adviseren.

Het is mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Met dit pakket maak je alleen gebruik van de diensten die jij nodig hebt en betaal je dus nooit te veel voor jouw boekhouding.

Ik wil mijn boekhouding uitbesteden

Ben jij eruit welk pakket geschikt is voor jou of wil jij je eerst laten adviseren? Wij helpen je hier graag bij. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op