Boekhouding van een BV

Bij een BV komt veel kijken, zo ook de boekhouding. Hiervoor gelden strenge regels. In sommige gevallen is er een goedkeurig van een erkende accountant nodig. Accountant Vast ondersteunt jou hier graag bij. De boekhouding van een BV vergt meer werk dan de boekhouding van een eenmanszaak. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de boekhouding uit te besteden aan een accountantskantoor. Onze accountants en adviseurs staan voor jou klaar om je hierbij te ondersteunen.

Eisen voor de boekhouding van een BV

Aan de boekhouding van een BV zijn een aantal extra administratieve verplichtingen verbonden:

  • Het opstellen van een jaarrekening volgens wettelijke richtlijnen,
  • Jaarlijks de publicatiejaarrekening publiceren,
  • Jaarlijks Vergadering van Aandeelhouders houden,
  • Salarisadministratie voeren,
  • En aangifte vennootschapsbelasting.

Uiteraard moet je ook andere zaken op orde hebben zoals een overzicht van de inkopen, verkopen en kas- of bankmutaties. Daarnaast moet je een jaarrekening (laten) opstellen en belastingaangiftes doen.

Boekhouding BV uitbesteden

Accountant Vast is geen standaard  accountantskantoor. Wij streven naar vernieuwing en gaan mee met de tijd. Daarbij staan onze klanten en kwaliteit voorop. Wij bieden onze klanten pakketten voor een vaste prijs per maand aan. Zo kun je met een BV jouw eigen pakket op maat samenstellen. Je bepaald zelf welke diensten je afneemt en daarmee hoeveel je per maand aan de boekhouding betaald.

Klik hier om zelf jouw pakket samen te stellen die aansluit op jouw wensen en situatie. Kies bij rechtsvorm voor BV en vink vervolgens aan waar jij behoefte aan hebt. Heb je alles ingevuld? Dan zie je onderaan de streep hoeveel je per maand gaat betalen voor onze diensten.

Vul vrijblijvend het formulier in en wij nemen contact met je op om jouw wensen te bespreken. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0229 – 280 080.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee