Dashboards en Digitaal boekhouden

Accountant Vast is de nummer één partij op het gebied van gebruik van de nieuwste software. Dankzij de inzet van het digitaal boekhoudpakket Exact Online en de dashboard mogelijkheden van Visionplanner heb je altijd up-to-date inzicht in je cijfers en bedrijfsresultaten.

Wij adviseren klanten, maar ook administratie- en accountantskantoren over de mogelijkheden. Daarbij maken wij onderdeel uit van de innovatiepanels van Exact Online en Visionplanner.

Exact Online

Accountant Vast neemt door de inzet van Exact Online het boekhouden uit handen, waardoor je zelf de tijd overhoudt om te doen waarin je goed bent, namelijk ondernemen. Via de omgeving Mijn Accountant Vast kan je snel en eenvoudig documenten aanleveren, verkoopfacturen aanmaken en relaties beheren. Wij doen de rest, namelijk boekhouden en het zorgen voor up-to-date inzicht.

Visionplanner

Naast het digitale boekhoudpakket Exact Online bieden wij Visionplanner aan voor bedrijfsanalyse. We richten een dashboard voor je in, afgestemd op jouw bedrijf. Hiermee krijg je eenvoudig inzicht in je financiële huishouding.

“Het begint allemaal bij de bronverwerking, namelijk de administratie. Wij doen er alles aan dat deze compleet en up-to-date is. Ook jij als klant bent daarin een groot onderdeel van ons succes. Hoe sneller en eerder de gewenste informatie en documenten worden aangeboden, hoe sneller wij zorgen voor inzicht en advies.”

VA Britt Spaansen

Britt Spaansen

Gevorderd Assistent-Accountant
Neem contact op