HRM en Salarisadministratie

Het voeren van een salarisadministratie is veeleisend. Ons team van 3 specialisten zijn volledig op de hoogte van alle regels en geven je graag advies. Wij maken optimaal gebruik van het salarispakket Nmbrs.

Salarispakket Nmbrs

De gebruiksvriendelijke software heeft een volledig geïntegreerd personeelsregistratiesysteem waarin u onder ander ook ziekte en verlof online vastlegt. Voor u medewerkers wordt een werknemersportaal ingericht, zodat zij hun eigen gegevens kunnen raadplegen.

Zorgeloze salarisadministratie

Naast het verzorgen van jouw salarisadministratie kunnen wij je ondersteunen met vragen over je CAO-bepalingen en bedrijfstakeigen regelingen. Ook het opstellen van arbeidscontracten en –voorwaarden worden door Accountant Vast goed geregeld. Daarnaast staan onze specialisten ook voor u klaar voor deskundig HR advies en ondersteuning. Kortom nooit meer zorgen om je salarisadministratie.

“Salarisverwerking is niet alleen een druk op de knop. Met verstand en kennis moeten wij deze ‘knop’ onderhouden. Voor vragen zijn wij ervoor je. Er is niks vervelender dat dat je werknemer aan je bureau staat dat zijn of haar salarisstrook niet klopt”

VA Kevin Luchies

Kevin Luchies

Salarisadministrateur
Neem contact op