Financieel advies door accountant

Wij begrijpen als geen ander dat financiële zaken soms lastig te begrijpen zijn. Een verkeerde beslissing kan al snel leiden tot extra, onverwachte uitgaven. Daarom biedt Accountant Vast jou graag financieel advies aan voor zowel de persoonlijke als zakelijke kant. Denk hierbij aan advieszaken zoals een financieel plan voor een onderneming, het verkrijgen van een hypotheek of het maken van begrotingen.

Wat kan ik verwachten?

Omdat iedere persoon een unieke wens en verwachting heeft, geven wij financieel advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Jij krijgt een financieel adviseur aangewezen die met jou in gesprek gaat om de wensen en doelen te kunnen achterhalen.

We willen graag weten waar wij jou in kunnen adviseren. Wat verandert er voor jou en welke stappen kun je nemen om het gewenste doel te bereiken? Ook voeren wij wettelijke controles uit om ervoor te zorgen dat de financiële zaken goed op orde zijn en voldoen aan alle eisen. Uiteindelijk wordt er door onze adviseur een financieel adviesplan op maat opgesteld.

Wat kost financieel advies?

Het is natuurlijk handig om van te voren te weten wat je kwijt gaat zijn voor financieel advies. Waar wil jij advies over? Onze accountants staan voor je klaar en gaan graag met jou in gesprek. Wil je graag meer informatie over onze pakketten of diensten? Wil je een adviesgesprek inplannen of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op