Accountant in Hoorn

Accountant Vast is jouw accountant in Hoorn. Onze accountants staan voor je klaar en regelen alles voor jouw onderneming. Op het gebied van boekhouding, administratie, bedrijfsadviezen en fiscale zaken helpen wij jou graag. Als accountant in Hoorn kun je bij ons rekenen op een nuchtere en eerlijke aanpak. Wij doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Dankzij onze centrale positie in Hoorn kunnen wij altijd bij je langskomen of jij bij ons!

Bij Accountant Vast uit Hoorn staat transparantie voorop. Je hebt bij ons altijd en overal actueel inzicht in jouw cijfers, zodat je weet hoe je ervoor staat. Wij zijn geen doorsnee accountantskantoor in Hoorn. Wij streven naar vernieuwing en zijn alles behalve een stoffig kantoor. Accountant Vast gaat mee met de tijd, zonder de aandacht voor kwaliteit en jou te verliezen.

Diensten accountant Hoorn

Als accountant in Hoorn bieden wij diverse diensten aan. We kunnen je ondersteunen met losse diensten als jouw financiële plan controleren, jaarrekening opstellen en het opstellen van een arbeidscontract. Maar wij bieden ook diverse vaste pakketten aan zoals:

  • ZZP start-up: ben je net begonnen als zzp’er in Hoorn? Dan komt er veel op je af. Accountant Vast helpt je graag bij het opzetten en bijhouden van de administratie. Klik hier voor meer informatie over het pakket.
  • ZZP compleet: speciaal voor zzp’ers in Hoorn en omstreken. Dit pakket bestaat onder andere uit de administratie, facturatiemodule, BTW-aangifte, jaarstukken en IB-aangifte. Benieuwd wat er nog meer onder dit pakket valt? Klik dan hier.
  • MKB instap: voor mkb’ers in Hoorn en omgeving hebben we het MKB instappakket. Met dit complete pakket weet je zeker dat jouw administratie goed wordt gedaan en altijd op orde is. Klik hier om het volledige pakket te bekijken.

Het is ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Je kiest dan zelf welke diensten voor jou van toepassing zijn. Je kunt hier zelf jouw eigen pakket samenstellen.

Kosten accountant Hoorn

Wil jij weten wat een accountant in Hoorn kost? Bij Accountant Vast hanteren wij vaste prijzen. Dankzij onze geautomatiseerde processen kunnen wij je onze diensten aanbieden voor een vaste prijs. Zo sta je nooit voor een onaangename verrassing.

Wil jij jouw administratie goed op orde hebben en dat voor een vast bedrag per maand? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met jouw accountant in Hoorn.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee