Jouw accountant in Hoorn

Accountant Vast is jouw accountant in Hoorn. Onze accountants staan voor je klaar en regelen alles voor jouw onderneming. Op het gebied van boekhouding, administratie, bedrijfsadviezen en fiscale zaken helpen wij jou graag. Als accountant in Hoorn kun je bij ons rekenen op een nuchtere en eerlijke aanpak. Wij doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Dankzij onze centrale positie in Hoorn kunnen wij altijd bij je langskomen of jij bij ons!

Bij Accountant Vast uit Hoorn staat transparantie voorop. Je hebt bij ons altijd en overal actueel inzicht in jouw cijfers, zodat je weet hoe je ervoor staat. Wij zijn geen doorsnee accountantskantoor in Hoorn. Wij streven naar vernieuwing en zijn alles behalve een stoffig kantoor. Accountant Vast gaat mee met de tijd, zonder de aandacht voor kwaliteit en jou te verliezen.

Diensten accountant Hoorn

Als accountant in Hoorn bieden wij diverse diensten aan. We kunnen je ondersteunen met losse diensten als jouw financiële plan controleren, jaarrekening opstellen en het opstellen van een arbeidscontract. Het is mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. Je kiest dan zelf welke diensten voor jou van toepassing zijn. Je kunt hier zelf jouw eigen pakket samenstellen.

Kosten accountant Hoorn

Wil jij weten wat een accountant in Hoorn kost? Bij Accountant Vast hanteren wij vaste prijzen. Dankzij onze geautomatiseerde processen kunnen wij je onze diensten aanbieden voor een vaste prijs. Zo sta je nooit voor een onaangename verrassing.

Wil jij jouw administratie goed op orde hebben en dat voor een vast bedrag per maand? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek met jouw accountant in Hoorn.

Neem contact op