Accountant omgeving Hoorn

Op zoek naar een accountant in de omgeving van Hoorn? Via google zijn er genoeg te vinden! Maar waarom moet je dan bij Accountant Vast zijn? Accountant Vast is vooruitstrevend, betrouwbaar, maar ook zeker anders dan de andere accountantskantoren in de omgeving van Hoorn! 

Het standaardwerk, zoals het verwerken van administraties, is bij ons ver geautomatiseerd. Daarmee ontstaat meer ruimte om beter te kijken waar onze klanten zich financieel kunnen verbeteren en/of fiscale voordelen kunnen behalen.

Accountant omgeving hoorn voor een vast bedrag

In onze ogen hoeft een accountant niet duur te zijn. Een ondernemer bepaalt bij ons, aan de hand van zijn wensen, zelf hoeveel hij of zij maandelijks betaalt aan zijn accountant en dat voor een vast bedrag. Geen onvoorspelbare facturen, geen uurtje factuurtje, maar de zekerheid van een goede accountant tegen een vast bedrag. Door in hoge mate te automatiseren kunnen wij scherpe tarieven aanbieden. Maar in een standaard pakket zit ook het beantwoorden van vragen en telefoontjes. Juist door het geautomatiseerd verwerken van de administratie zitten wij bovenop de cijfers en hebben eerder contact met onze klanten om zaken aan te stippen! Dat is ook wat je van een goede accountant mag verwachten!

Accountant in de streek westfriesland in Noord-Holland

Op zoek naar een accountant? En ben je gevestigd in de streek Westfriesland in Noord-Holland? Het maakt niks uit waar jouw accountant zit! Als jij bijvoorbeeld werkzaam bent in Enkhuizen, dan hoef jij helemaal niet per se een accountant te zoeken die ook in Enkhuizen zit. Dat was vroeger zo, vandaag de dag is dat totaal anders. Dat komt doordat het meeste werk digitaal kan. Een goede accountant maakt hier dus goed gebruik van. Op zoek naar een goede accountant in de streek Westfriesland in Noord-Holland? Kies voor Accountant Vast, ons team staat voor je klaar!

Contact opnemen