Accountant Vast bij Exact Live

Onlangs vond Exact Live plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Duizenden mensen kwamen naar deze achtste editie toe. Tijdens het evenement zijn er nieuwe innovaties laten zien en hebben bezoekers inspiratie en praktische tips op kunnen doen.

Onlangs vond Exact Live plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Duizenden mensen kwamen naar deze achtste editie toe. Tijdens het evenement zijn er nieuwe innovaties laten zien en hebben bezoekers inspiratie en praktische tips op kunnen doen. De dag werd aan elkaar gepraat door Humerto Tan. Daarnaast waren er diverse presentaties en sprekers, waaronder Ionica Smeets en Ali B.

Ook wij mochten als winnaar van de Exact Cloud Award 2019 spreken op het grote podium. Voor zesduizend man hebben wij vertelt hoe we als modern accountantskantoor werken en waarom het belangrijk is om informatie met klanten online te delen. Transparantie en up-to-date cijfers zijn daarbij erg belangrijk. Dankzij onze manier van werken profiteren zowel de klanten als wij van de voordelen in de cloud. Meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Meet en greet met Max Verstappen

Exact is partner van Max Verstappen en bood ons de mogelijkheid om hem te ontmoeten tijdens een meet en greet. Ook bij de formule 1 draait het om cijfers. Van de tijd van de pitstop tot data per race en van afstand in kilometers tot het gewicht van de auto: Max is net zo gek op cijfers als Exact en Accountant Vast!

Wij kijken terug op een geslaagde dag. Wil jij de sfeer proeven van Exact Live 2019? Bekijk dan hieronder de aftermovie.