Accountant Vast in de top 10 van Nederland

Het is ons gelukt, wij zitten bij de top 10 accountantskantoren van Nederland! Ieder jaar wordt de Exact Cloud Award georganiseerd. Dit is een verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar een next level tillen. De voorrondes zijn inmiddels geweest en wij mogen met trots zeggen dat Accountant Vast een plekje in de top 10 heeft weten te bemachtigen.

De Cloud Awards

Een Cloud Award is niet zomaar een onderscheiding. Daarmee kun je als accountant laten zien dat je een innovatieve een vooruitstrevende rol vervult in het veranderende accountancyvak. Daarnaast kun je met de award zeggen dat je klanten aantoonbaar helpt met dienstverlening die hun succes vergroot.

De Cloud Award is Accountant Vast dan ook op het lijf geschreven. Wij zijn geen standaard accountantskantoor, maar gaan graag mee in nieuwe ontwikkelingen en technische mogelijkheden. Daarnaast staan onze klanten en kwaliteit altijd voorop bij ons.

Genomineerd en nu?

Vanaf maandag 8 april begint de stemperiode. Deze loopt door tot vrijdag 7 juni. Het kantoor met de meeste stemmen wint op 26 juni de publieksprijs: de Crowd Award. Daarnaast worden er op 26 juni nog 3 andere prijzen uitgereikt: uiteraard wordt dan de winnaar van de Cloud Award 2019 bekend gemaakt. De andere prijzen zijn de Winnaar Innovatie en Winnaar Samenwerking.

Voorafgaand aan de uitreiking in juni moeten wij nog een spannende pitch houden op 24 mei. Op die dag moeten wij aan de jury pitchen waarom wij zouden moeten winnen.

Wil jij dat wij de award winnen?

Niet alleen de jury heeft invloed op de uitslag op 26 juni, ook jij kan ons hierbij helpen. Vanaf maandag 8 april kan er gestemd worden op Accountant Vast. Behalen wij de meeste stemmen, dan is de Crowd Award voor ons! Houd onze website goed in de gaten voor onze voortgang in deze wedstrijd en zodra het mogelijk is om te stemmen zouden wij jouw stem uiteraard erg waarderen!

Namens het hele team van Accountant Vast: bedankt!