Administratie uitbesteden

Vaak denken ondernemers dat het uitbesteden van een administratie extra geld kost en dat het zelf voeren van een administratie gratis is. Maar je moet niet vergeten dat je dan wel kennis van zaken moet hebben en bereid moet zijn om er de nodige tijd in te steken. Alle inkoop- en verkoopfacturen komen namelijk niet vanzelf in de administratie en btw-aangifte. Het zelf voeren van een administratie lijkt dus erg aantrekkelijk, maar als je het zelf goed wilt doen, ben je toch al snel aangewezen op een boekhoudpakket. En daar betaal je toch al gauw € 15,— tot € 50,— per maand voor. 

Totaalpakket goedkoper dan zelf doen

Het zelf voeren van een administratie is niet nodig bij Accountant Vast! De kosten hiervoor zijn beperkt en zorgen voor een besparing bij het opstellen van de jaarstukken. De financiële cockpit en real-time inzicht in de de administratie geven wij zelfs als service cadeau. In de meeste gevallen is het totaalpakket van diensten goedkoper dan ervoor te kiezen zelf de administratie te voeren en alleen de jaarstukken uit te besteden. Daarnaast kunnen wij al gedurende het jaar wijzen op zaken binnen de administratie waar eventueel een fiscaal voordeel mee valt te behalen.

ZZP-pakket

Speciaal voor de ZZP’ers hebben wij het ZZP ALL-IN abonnement. Wij voeren de administratie, doen de btw-aangifte, stellen de fiscale balans en winst/verliesrekening op en verzorgen de IB-aangifte. Tevens kan men ook mailen/bellen voor vragen. Daarvoor kan jezelf toch niet aan de slag? Wil je weten wat het precies allemaal inhoudt schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen!

Wij doen er namelijk alles aan om het leven van onze klanten relaxter te maken en dat zij kunnen doen waar zij goed in zijn! ONDERNEMEN!

Neem contact op