Ondernemen is topsport

Ondernemen is net topsport. Ooit ging wielrenner Steven Kruiswijk van Lotto-Jumbo hard onderuit in de afdeling van de Ronde van Italië. Kruijswijk nam een bocht te ruim, ging over de kop en klapte vervolgens tegen een sneeuwwand. Weg roze leiderstrui, weg eeuwige roem. Steven was geknakt, was eenzaam in de afdaling en zag zijn concurrenten verder wegrijden. Er was geen teamgenoot in de buurt om hem te helpen. Steven was eenzaam en had geen inzicht in zijn eigen positie.

Ook als ondernemer heeft u hulp nodig

Als ondernemer krijg je ook de nodige obstakels op je weg. Soms lukt het zelf, maar soms heb je behoefte aan hulp om weer vooruit te kunnen. Je wilt weten hoe je ervoor staat. Hierbij is het van belang dat je beschikt over up-to-date cijfers, maar ook wordt bijgestaan door een adviseur (en kantoor) van niveau. Een kantoor die je weer verder helpt, waarbij er geen drempel is om hulp te vragen.

Ook als ondernemer heb je soms behoefte aan hulp. Op de dag dat Steven zich verloren voelde en vocht tegen zijn tranen bij de finish voelde wij met hem mee. Weg overwinnen Ronde van Italie, weg stukje geschiedenis. Volgend jaar met een sterker team om zich heen gaat hem het zeker lukken!

Meer weten?

Ben je ondernemer en wil je met je administratie en begeleiding naar een hoger niveau kies dan voor Accountant Vast! Wij helpen mee om je doel te bereiken! Waarbij je je nooit verloren hoeft te voelen!

Contact opnemen