Vooruitstrevende accountant

Een vooruitstrevende accountant, wanneer ben je dat? En waarom zou een accountant vooruitstrevend moeten zijn? Bestaat deze soort van accountant wel? In onze ogen wel!

Automatisering

De markt en technologie ontwikkelen zich sterk en divers, waardoor steeds meer basisdiensten van een accountantskantoor worden geautomatiseerd. Werken in de cloud, bankkoppelingen, scan & herken oplossingen en het koppelen van softwarepakketten zijn natuurlijk een tussenstap op weg naar verdere automatisering. Nu zien velen het voeren van een boekhouding of het opstellen van een jaarrekening nog als iets wat ingewikkeld is. Die mystiek gaat er de komende jaren vanaf. Als accountant kom je er dan echt niet meer mee weg als je de achterkant van jouw accountantskantoor niet met de modernste technologie hebt ingericht. 

Persoonlijke aandacht

Juist door de automatisering heeft Accountant Vast meer tijd om de ondernemer echt persoonlijk te helpen. Dit met actuele inzicht en een vaste scherpe prijs. Deze persoonlijke relatie met de ondernemer, en om ervoor te zorgen dat het leven van de ondernemer relaxter wordt, dat is het wat voor ons kantoor echt telt! Een accountant die vooruitstrevend is en de taal van de ondernemer spreek dat is zeker mogelijk! Maakt u maar eens kennis ons team, dan zult u zien dat accountacy ook anders kan!

Ons team