We did it: Accoutant Vast wint Exact Cloud Award!

Wat zijn wij trots: op 26 juni vonden de Exact Cloud Award-verkiezingen plaats en wij zijn accountant van het jaar 2019 geworden!

Exact Cloud Award

De Exact Cloud Award is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met klanten naar een hoger niveau tillen. Ruim 900 ondernemers hebben hun accountants- of administratie genomineerd. We ontvingen allemaal een uitgebreide vragenlijst en die werd door 80 kantoren ingevuld. Na de voorrondes kwam Accountant Vast in de top 10 accountantskantoren van Nederland.

Eind mei gaven wij een pitch waarom wij zouden moeten winnen en met succes! We hebben de jury weten overtuigen en op 26 juni de prijs voor accountant van het jaar in ontvangst mogen nemen.

Enthousiasme en innovatie

Tijdens de finale pitchten zes kantoren hun kantoor en werkwijze. Volgens het juryrapport neemt Accountant Vast klanten bij de hand door de voordelen van digitale aanlevering inzichtelijk te maken. De jury zag dat wij dit vol enthousiasme doen en vinden onze innovaties een balans tussen een harde en zachte benadering.

En zo was het eindoordeel: “de combinatie strakke automatisering, klantgerichte benadering en het winstgevende verdienmodel maakt van Accountant Vast de onbetwiste winnaar van de Exact Cloud Award 2019/2020” , aldus de jury van de Exact Cloud Award 2019.

Aanmoediging voor alle kantoren

Wij voelen ons erg vereerd. “Deze prijs is niet alleen voor de superhelden van Accountant Vast, maar ook een aanmoediging voor alle kantoren die ombuigen of willen ombuigen. Als wij kunnen winnen, kunnen zij dat ook”, vertelt Henk Kenter.

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die ons heeft gesupport de afgelopen tijd en op ons heeft gestemd voor de publieksprijs. Daarnaast willen wij alle andere winnaars van de andere prijzen feliciteren!