Zijn jullie accountants?

Ik kom met mijn collega Roy op de nodige netwerkbijeenkomsten. Een netwerkbijeenkomst is ideaal om contacten op te doen met ondernemers voor het uitwisselen van ervaringen, ideeën en informatie. Wij doen dit omdat wij het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is ook zeker een misvatting om maar te denken dat je op een netwerkbijeenkomst met een kar nieuwe klanten de deur uit gaat! Doordat wij al onze werkzaamheden ver geautomatiseerd hebben wil dit niet zeggen dat Accountant Vast uit robots bestaat. Wij vinden het daarom belangrijk dat de gezichten ook bekend zijn. 

Fris accountantsformat

Vaak krijgen wij te horen: ‘’zijn jullie accountants?’’. Dat zien wij als een positief signaal. Accountancy is geen stoffige aangelegenheid, althans dat vinden wij. Dat proberen wij dan ook zeker uit te stralen! Accountant Vast is een fris accountantsformat dat alle standaardwerkzaamheden ver geautomatiseerd heeft. 

Steun en toeverlaat

Natuurlijk is een accountant een vertrouwenspersoon voor het maatschappelijk verkeer. Hij geeft aan hoe betrouwbaar de status van een onderneming is. Maar hij is ook de steun en toeverlaat van de ondernemer als die vragen heeft over bijvoorbeeld de financiën of de administratie. Niet iedereen mag zich accountant noemen. Het is een wettelijk beschermde titel. De titel krijg je pas na een uitgebreide opleiding en enkele praktijkervaring. Daarnaast moet een accountant zich houden aan vijf fundamentele beginselen: professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid en vertrouwelijkheid.

Kopje koffie?

Ben je benieuwd hoe wij dat precies doen? Bekijk snel hoe Accountant Vast werkt of kom langs voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor! De koffie staat klaar.

Contact opnemen