Kenter Adviseurs en Accountants

Kenter Adviseurs en Accountants gaan samen

Kenter Adviseurs en Accountants gaat verder als Accountant Vast. Je kent Kenter Adviseurs en Accountants als jouw adviseur en vertrouwenspersoon. De accountants hielpen jou verder in elke fase van jouw onderneming en de financiƫle beslissingen die daarbij horen. Bij Kenter hanteerden wij een scherpe vaste prijs, hoogwaardige kwaliteit en een goede service. Ook bij Accountant Vast kun je daar op rekenen. Ook Accountant Vast hanteert een vaste scherpe prijs, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan. Daarnaast staan kwaliteit en service bij ons voorop! De verbondenheid met Kenter zal altijd blijven, maar wordt doorgevoerd onder de naam Accountant Vast.

Vernieuwend accountantskantoor in Zwaag

Bij Accountant Vast streven we naar vernieuwing en efficiƫntie. De service, kwaliteit en prijs blijven we vanuit Kenter Adviseurs en Accountants doorvoeren, maar daarbij richten we ons meer op de vernieuwing. Hierdoor kunnen wij werken met korte lijnen en onze klanten altijd up-to-date cijfers bieden. Dankzij de vergaande mate van automatisering van standaardwerkzaamheden kunnen we dit bereiken. Door de geautomatiseerde processen kunnen wij vaste prijzen hanteren en heb jij altijd een actueel inzicht in de cijfers. Daarnaast hebben onze accountants meer tijd voor andere, meer gespecialiseerde diensten en het verbeteren van onze werkwijze.

Ben je benieuwd naar Accountant Vast en naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We maken graag kennis met jou. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen of voor advies op maat. Graag tot snel!

Neem contact op