Overstappen boekhouder

Zit jij er over na te denken om over te stappen van boekhouder? Dat gaat gemakkelijker dan je denkt. Wanneer de dienstverlening van de boekhouder niet meer goed aansluit op jouw wensen of de kosten te veel omhoog gaan, is het tijd om verder te kijken en misschien wel over te stappen van boekhouder. Hoe gaat dat in zijn werk? Accountant Vast legt het uit.

Overstappen van boekhouder

Voordat je overstapt van boekhouder zet je natuurlijk eerst op een rijtje waarom de huidige boekhouder niet meer voldoet. Gaat jouw boekhouder niet mee met de tijd, wordt de dienstverlening te duur of sluit het niet meer aan op jouw onderneming? Dat zijn allemaal redenen waarom je zou willen overstappen van boekhouder.

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe boekhouder is het goed om eerst op onderzoek uit te gaan. Vraag na in jouw netwerk wie een goede boekhouder kent en Google eens naar boekhouders. Op de website van een boekhouder kun je vaak al veel lezen over de dienstverlening en manier van werken. Bij Accountant Vast kun je bijvoorbeeld jouw eigen pakket op maat samenstellen. Zo zie je direct wat de maandelijkse kosten zijn van de dienstverlening die jij bij ons af wil nemen.

Hoe werkt het overstappen van boekhouder?

Heb jij een geschikte nieuwe boekhouder gevonden? Dan is het tijd om over te stappen. Zeg jouw oude boekhouder op en laat de administratie overdragen aan de nieuwe boekhouder. Jouw oude boekhouder is verplicht om de volledige administratie terug te geven aan jou. Je kunt het daarom ook zelf overdragen aan de nieuwe boekhouder. Accountant Vast adviseert je hier graag over en zorgt ervoor dat de overstap goed verloopt.

Een boekhouder afgestemd op jouw wensen

Bij Accountant Vast maken we het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou. Dankzij de ruime ervaring van onze specialisten kunnen wij jou goed advies bieden. Wij werken met een vaste prijs en je betaalt alleen voor de diensten die jij af wil nemen. Klik hier om jouw pakket samen te stellen.

Liever eerst een kennismakingsgesprek? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op