Overstappen naar andere accountant

Wil jij overstappen naar een andere accountant? Dit is makkelijker dan je denkt. Overstappen van accountant doe je niet zomaar, maar is vaak noodzakelijk. Sluiten de diensten van jouw huidige accountant niet meer aan op jouw wensen, wordt de accountant te duur of gaat hij niet mee met de tijd? Dan doe je er goed aan om verder te kijken en over te stappen naar een andere accountant. Accountant Vast helpt je graag bij de overstap en neemt op een goede manier jouw administratie over van de huidige accountant.

Hoe moet ik overstappen van accountant?

Overstappen van accountant gaat makkelijker en sneller dan je denkt. Je draag de administratie over aan de nieuwe accountant. De hele administratie van het huidige jaar inclusief bonnetjes en facturen lever je aan bij de nieuwe accountant. De huidige accountant is verplicht om de volledige administratie terug te geven wanneer jij dat vraagt. Dit kun je vervolgens gemakkelijk overdragen.

Accountant die past bij jou

Het belangrijkste bij het overstappen van accountant, is dat je overstapt naar een accountant die past bij jou en jouw wensen. Naar wat voor type accountant ben je op zoek? Je wil dat jouw administratie in goede handen is, dat je goed wordt geholpen en altijd inzicht hebt in de actuele cijfers. Accountant Vast biedt dit allemaal tegen een vaste prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Bekijk onze pakketten dan eens.

Gemakkelijk overstappen van accountant

Wil jij gemakkelijk overstappen naar een nieuwe accountant? Accountant Vast maakt het graag zo makkelijk mogelijk voor jou. Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. In dat gesprek vertellen we je hoe wij werken en welke diensten aansluiten op jouw wensen. Bij ons betaal je een vast bedrag per maand voor de diensten die wij jou verlenen. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Wil jij overstappen naar Accountant Vast? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op