Overstappen van accountant

Het overstappen van accountant hoeft niet moeilijk te zijn. Hoewel er een aantal punten zijn waar je rekening mee moet houden, is het eenvoudig om over te stappen van accountant. Ben jij toe aan een nieuwe en verfrissende accountant? Bij Accountant Vast pakken wij het net even anders aan. Wij zorgen ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw cijfers en dat onze diensten aansluiten op jouw wensen. Dat allemaal voor een vaste prijs.

Hoe gaat het overstappen in zijn werk?

Bij het overstappen van accountant draag je eigenlijk heel simpel gezegd je boekhouding en jaarverwerking over. Traditioneel is het beste moment om dit te doen op 1 januari. In de moderne wereld is het echter nu veel simpeler om dit op iedere andere gewenste dag in het jaar te doen. Bij Accountant Vast doen we daar niet moeilijk over.

De prijzen kunnen verschillen als je over stapt. Bij sommige accountants bieden ze jou in het begin een laag tarief aan en zodra er een jaar voorbij is gaan de prijzen omhoog. Bij Accountant Vast houden we daar niet van. Wij vinden het belangrijk dat jij weet wat je krijgt voor welk bedrag. Hierdoor heb jij de zekerheid van een goede boekhouding voor een vaste prijs per maand.

Overstappen naar Accountant Vast

Overstappen naar Accountant Vast is heel eenvoudig. Je kunt hier online jouw eigen pakket samenstellen. Wij nemen vervolgens contact met jou op om het pakket te bespreken en om kennis te maken.

Pakket samenstellen

Het juiste pakket samenstellen

Het is uiteraard ook mogelijk om samen met ons het juiste pakket voor jou samen te stellen. Wij gaan met jou om tafel om de overstap goed en volledig te regelen. Accountant Vast neemt contact op met jouw huidige accountant en zorgt ervoor dat de overstap soepel verloopt.

Wil je meer weten of met ons om tafel? Neem dan contact met ons op.

Contact