Overstappen van boekhouder

Het overstappen en wisselen van boekhouder is helemaal niet zo ingewikkeld als mensen vaak denken. Denk jij er over na om over te stappen van boekhouder? Wellicht laat jouw huidige boekhouder steken vallen, gaat diegene met pensioen of sluit de dienstverlening niet meer aan op jouw wensen. Dan is het tijd om over te stappen van boekhouder. Aan Accountant Vast kun jij jouw boekhouding toevertrouwen. 

Het overstappen van boekhouder

Het overstappen van jouw huidige boekhouder naar een nieuwe boekhouder is niet heel ingewikkeld. Het is simpel verwoord alleen de boekhouding en administratie overgeven naar de nieuwe boekhouder.

Als jij hebt besloten om te wisselen en je hebt een geschikte nieuwe boekhouder gevonden, dan is het traditioneel het beste moment om dit te doen op 1 januari. In de moderne wereld is het echter nu veel simpeler om dit op iedere andere gewenste dag in het jaar te doen. Bij Accountant Vast ben je altijd welkom. Wij nemen de boekhouding met zorg en professionaliteit over.

Kosten overstappen van boekhouder

Let bij het kiezen van de nieuwe boekhouder goed op de prijzen die ze geven, ze kunnen beginnen met een laag tarief en vervolgens de prijzen omhooggooien als je er een jaar zit. Bij Accountant Vast komt dit gelukkig niet voor. Zo weet jij wat je maandelijks betaalt voor een goede en betrouwbare boekhouder.

Overstappen van boekhouder naar Accountant Vast

Wil jij overstappen naar Accountant Vast? Dan is dit heel simpel. Door bij ons een pakket samen te stellen weet je precies wat jou te wachten staat. Ook is er een kennismakinggesprek zodat jij een goed beeld krijgt van ons als boekhouders. Is die klik er? Dan gaan wij voor jou aan de slag.

Wil je kennismaken met Accountant Vast? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Contact