Snel en veilig overstappen van accountant

Overstappen van accountant. Kan dat veilig en snel? Hoe stap je makkelijk over? Accountant Vast vertelt jou graag alles over het overstappen van accountant.

Waarom overstappen van accountant?

Af en toe is een frisse wind en een nieuwe blik erg fijn. Uit onderzoek blijkt dat 44 procent van de onderzochte ondernemers al eens is overgestapt van accountant. Vaak omdat de ondernemer verder wil groeien en toe is aan een nieuwe sparringpartner. Soms staan de neuzen van de ondernemer en de accountant niet meer dezelfde kant op of biedt de huidige accountant niet alles wat de ondernemer nodig heeft. Dan is het nodig om over te stappen van accountant.

Contact Direct bellen

Hoe werkt het overstappen van accountant?

Ga je een contract aan bij een nieuwe accountant? Dan zeg je het oude contract op bij jouw huidige accountant. Veel accountantskantoren helpen jou bij de overstap van accountant. De boekhouding en jaarverwerking worden overgedragen. Dit is ieder moment in het jaar mogelijk. Bij Accountant Vast ondersteunen wij je graag bij de overstap van jouw huidige accountant naar ons.

De overstap naar een nieuwe accountant gaat heel snel. In de meeste gevallen levert de overstap geen problemen op en kan Accountant Vast jouw administratie en boekhouding zo overnemen.

Overstappen naar Accountant Vast

Overstappen van jouw huidige accountant naar Accountant Vast is heel eenvoudig. Samen met jou bespreken wij alle mogelijkheden en waar jij behoefte aan hebt. Bij Accountant Vast kun je jouw eigen pakket samenstellen dat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. 

Ben jij toe aan een frisse wind en is het tijd voor nieuwe inzichten? Stap dan over van accountant en kies voor Accountant Vast. Wij geven jou duidelijkheid over onze diensten en de kosten die daarbij horen. Wil jij overstappen van accountant? Neem dan voor meer informatie over al onze mogelijkheden contact met ons op!

Contact Direct bellen