Stappenplan overstappen van accountant

Waarom overstappen?

Er zijn diverse redenen waarom je zou willen overstappen van accountant. In sommige gevallen past de accountant niet meer bij het bedrijf en de dienstverlening. Maar er kunnen ook andere redenen zijn zoals:

  • De kosten lopen erg op en staan niet meer gelijk met de werkzaamheden;
  • De accountant is niet proactief, komt niet met adviezen op basis van de behaalde cijfers;
  • De accountant is niet op de hoogte van wat er speelt binnen jouw branche en de financiële regels die daar binnen gelden;
  • De accountant gaat niet mee met de tijd en kan niet 24/7 inzicht bieden in de financiële situatie.

Dit zijn allemaal voorbeelden van signalen dat het goed is om verder te gaan kijken en over te stappen van accountant. Hoe dat precies werkt, legt Accountant Vast graag uit!

Overstappen naar Accountant Vast

Voldoet jouw huidige accountant niet meer aan jouw wensen en diensten? Dan is het tijd om over te stappen. Accountant Vast helpt je hier graag bij. Wij zijn een modern accountantskantoor in Hoorn en hebben onze dienstverlening in vergaande mate geautomatiseerd. Hierdoor kunnen we jou altijd en overal inzicht bieden in jouw financiële situatie. Daarnaast zorgt het ervoor dat we een vaste prijs kunnen bieden. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Dankzij de automatisering houden onze specialisten meer tijd over om zich bezig te houden met gespecialiseerde diensten en ontwikkeling van onze diensten.

Accountant Vast begeleidt jou bij de overstap van accountant

Wij zorgen ervoor dat de overstap van jouw huidige accountant naar ons soepel verloopt. Het overstappen lijkt veel werk, maar dat valt erg mee. Wij regelen dat in de volgende stappen:

  • Neem contact op met Accountant Vast;
  • In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de situatie en de mogelijkheden;
  • Wij helpen jou bij de opzegging;
  • Vervolgens zorgen wij voor een goede overdracht van de administratie.

Heb je vragen over het overstappen van accountant of wil je overstappen naar Accountant Vast? Neem dan contact met ons op, dan helpen wij je verder.

Neem contact op