Vaste prijsafspraak accountant

Wanneer jij jouw administratie uitbesteedt aan een accountant wil je weten wat de kosten zijn en waarvoor deze kosten worden gemaakt. Bij Accountant Vast werken wij met vaste prijzen. Accountant Vast maakt een vaste prijsafspraak met jou, hierdoor betaal jij per maand een vast bedrag.

Waarom bieden wij vaste prijzen aan?

We zien steeds vaker dat accountants vaste tarieven hanteren. Accountant Vast is één van de eerste geweest die vaste prijzen introduceerde. Bij ons staat efficiëntie voorop: korte lijnen en up-to-date cijfers. Daarom hebben wij een aantal standaard werkzaamheden geautomatiseerd. Hierdoor is het mogelijk dat wij jou vaste prijzen kunnen bieden.

De geautomatiseerde processen zorgen er niet alleen voor dat jij altijd een vast bedrag per maand betaald, maar ook dat je altijd actueel inzicht hebt in jouw cijfers. Zo kunnen wij, als jouw accountant, transparantie bieden. Onze accountants houden daardoor meer tijd over voor andere gespecialiseerde diensten.

Zelf je pakket samenstellen

Je kunt hier zelf jouw pakket samenstellen. Door zelf het pakket samen te stellen bepaal je hoeveel je maandelijks betaalt voor een accountant en maak je als het ware een vaste prijsafspraak met ons. Hierdoor krijg je geen verrassende rekening binnen, maar heb je wel de zekerheid van een goede administratie.

Vast bedrag betalen voor een accountant

Wil jij een vast bedrag per maand betalen voor een accountant? Dan zit je goed bij Accountant Vast. Wij zorgen ervoor dat jouw administratie goed op orde is en dat voor een vast bedrag per maand. Voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.

Neem contact op