Wat kost een accountant?

Kies je ervoor om de administratie uit te besteden? Dan ben je welkom bij Accountant Vast. Wij krijgen vaak de vraag: wat kost een accountant? Bij Accountant Vast kunnen we daar duidelijk over zijn. 

Kosten Accountant Vast

Voor een vast bedrag per maand bieden wij jou inzicht in jouw boekhouding. Wij bieden de zekerheid van een goede boekhouding voor vaste kosten. Wij bieden pakketten op maat aan. Deze kun je zelf samenstellen.

Pakket samenstellen

Vaste kosten accountant

Bij Accountant Vast kun je rekenen op advies en ervaring. Wij helpen jou graag verder.  Onze accountants verstaan hun vak en weten wat er bij hun klanten speelt. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij dit garanderen.

Zelf bepalen welke kosten jij maandelijks betaalt voor een accountant? Dat kan bij Accountant Vast. Wij maken het jou graag zo makkelijk mogelijk. Geen onverwachte kosten of facturen, maar wel de zekerheid van een goede boekhouding.

Kosten accountant in jouw situatie

Geen enkele ondernemer is hetzelfde en daarom stemmen wij onze pakketten en kosten af op jouw situatie. Ben jij zzp’er, mkb-ondernemer of dga? Voor iedere onderneming en situatie bieden wij de juiste diensten aan. Afgestemd op jouw onderneming, grootte van het bedrijf en jouw wensen. Aan de hand daarvan bepalen onze adviseurs wat het beste bij jouw situatie past. Het pakket met vaste kosten stemmen wij vervolgens met jou af, zodat het volledig naar wens is.

Benieuwd welke dienstverlening van Accountant Vast goed bij jou past en naar de kosten daarvan? Wij gaan graag met jou om tafel om advies te geven. 

Contact Direct bellen