Wat zijn de kosten van een accountant?

Wanneer je voor de keuze staat om de administratie uit te besteden of zelf te doen, zijn de kosten vaak de doorslaggevende factor. De kosten voor een accountant kunnen sterk uiteenlopen. Bij Accountant Vast werken wij met een vaste prijs, zodat jij altijd weet wat je waarvoor betaald. Je krijgt geen verrassingen meer achteraf, maar bent altijd op de hoogte van de kosten.

Kosten en kwaliteit van een accountant

Bij de keuze van een accountant zijn niet alleen de kosten een belangrijke factor om mee te nemen. De kwaliteit, kennis en ervaring zijn minstens zo belangrijk. Een deskundige partij met ervaring is belangrijk. Hierdoor ben jij er zeker van dat jouw administratie goed wordt gedaan. Als je de administratie uitbesteedt is deze zekerheid fijn om te hebben.

Bij Accountant Vast kun je rekenen op deskundigheid en kun je vertrouwen op de service en ervaring van onze specialisten. Daarnaast staat bij ons efficiëntie voorop. Wij werken met korte lijnen en kunnen snel schakelen, waardoor jij altijd en overal inzicht hebt in up-to-date cijfers.

Vaste prijs voor een accountant

Bij Accountant Vast hebben wij standaardwerkzaamheden in vergaande maten geautomatiseerd. Hier profiteer jij van als klant. Door de geautomatiseerde processen kunnen wij vaste prijzen hanteren. Wij bieden jou transparantie en jij weet altijd hoe je er financieel voor staat. Dat alles regelen wij voor een vast bedrag per maand.

Je kunt jouw eigen pakket samenstellen en daarmee alleen de diensten afnemen die jij nodig hebt. Klik hier om een pakket samen te stellen en zie onderaan de streep direct hoeveel je dit per maand gaat kosten.

Advies op maat

Wil jij een vast bedrag per maand betalen en de zekerheid hebben dat jouw administratie goed op orde is? Dan helpen wij jou graag verder. Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je weten wat goed aansluit op jouw onderneming? Neem dan contact met ons met ons op voor advies op maat.

Neem contact op