Zoek jij een nieuwe accountant?

Ben jij op zoek naar een nieuwe accountant die jouw boekhouding en administratie doet? Maar weet je niet hoe je moet overstappen en wie een geschikte nieuwe accountant kan zijn? Het overstappen van accountant is niet heel moeilijk en het kiezen van een nieuwe accountant hoeft dat ook niet te zijn!

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een nieuwe accountant?

Wellicht sluiten de diensten van de huidige accountant niet meer aan op jouw wensen. Dan is het tijd om over te stappen. Bij het kiezen van een accountant ligt de keuze voornamelijk aan het gene dat jij wil dat de accountant doet. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij het kiezen van een nieuwe accountant.

Betrokkenheid

Je wil uiteraard dat een accountant betrokken is en met jou meedenkt. Daarnaast is goede en transparante communicatie belangrijk. Je wil uiteraard weten wat de accountant doet en waarom. Bij Accountant Vast vinden wij het belangrijk dat jij begrijpt wat er gebeurt. Dankzij onze korte lijntjes ben jij altijd up-to-date van alle cijfers en is het administratieve deel van de boekhouding zo gedaan.

Klein onderzoek

Het is altijd fijn om van anderen te horen hoe een accountant te werk gaat en of zij tevreden zijn. Vraag daarom rond in eigen netwerk. Als je rondvraagt naar Accountant Vast zal je merken dat wij geen doorsnee accountantskantoor zijn. Wij streven namelijk naar vernieuwing en gaan mee met de tijd.

Kosten

Een accountant kan prijzig zijn, zeker als de accountant taken uitvoert die jij zelf ook kunt doen. Bij Accountant Vast bieden wij daarom pakketten aan die je volledig zelf kunt samenstellen. Deze pakketten bieden wij aan voor een vast bedrag per maand. Zo weet jij wat je betaalt en heb je de zekerheid van een goede boekhouding.

Hoe werkt het overstappen van accountant?

Wanneer je overstapt van accountant draag je de administratie over. Het enige wat jij hoeft te doen is de hele administratie aan te leveren! Jouw oude accountant moet de belangrijke documenten en informatie overdragen zodra jij daar om vraagt. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken regelt Accountant Vast zoveel mogelijk voor jou en stemmen wij het een en ander af met jouw oude accountant.

Waarom Accountant Vast als nieuwe accountant?

Zoals gezegd pakt Accountant Vast de dingen net even iets anders aan. Wij gaan mee met de tijd, zonder daarbij de aandacht voor onze klanten en kwaliteit te verliezen. Want onze service en kwaliteit staan altijd voorop. Daarnaast zijn wij jouw accountant op maat. Het volledige dienstenpakket kun jij zelf samenstellen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Contact