Accountancy

Een geoptimaliseerde administratie zodat jij je volledig kunt concentreren op de bedrijfsvoering. Accountant Vast staat voor volledige ontzorging. Dat is wat je kan verwachten van een modern accountantskantoor.

Volledige ontzorging

Een goede administratie is cruciaal voor je bedrijf, maar kost veel tijd. Wij nemen je dit werk graag uit handen. Ook bij capaciteitsproblemen op de financiële administratie staan we voor je klaar. Wij kunnen tijdelijk of voorgoed de rol van een administrateur of controller overnemen, zodat het administratieve proces doorgaat. Zo kun jij je volledig op de kernactiviteiten van je bedrijf richten. Gebruik je al Exact Online, dan zijn wij voor jou de beste partij. Niet voor niks Cloud Award winnaar van Exact Online.

Als accountantskantoor voegen wij aan de jaarrekening een samenstellingsverklaring toe. Dit is een bewijs dat jij vakkundige hulp hebt gekregen tijdens de productie van alle cijfers. De jaarrekening voldoet dan niet alleen aan alle eisen, maar is ook een visitekaartje voor aandeelhouders, de bank, de Belastingdienst andere belanghebbenden. Daarnaast kan er in sommige gevallen ook gevraagd worden om een accountantsverklaring. Daarmee zit je meteen goed bij Accountant Vast.

Daarbij zijn de accountants van Accountant Vast voor jou de financiële sparringpartner en helpen we je kansen te benutten en geven je advies, gericht op jouw doelstellingen.

“Door digitalisering verschuift het accent in het accountancyvak van achteraf cijfers toetsen naar proactief de klant adviseren. Daarom maken we gebruik van innovatieve technieken, zoals de koppeling van administratieve en andere systemen en het gebruik van data dashboards.”

VA Henk Kenter

Henk Kenter

Vennoot en Accountant
Neem contact op

Deze klant hebben wij geholpen

Ipsis
Internet en marketingbureau

ipsis