ipsis

ipsis is een webdevelopment & marketingbureau in Hoorn die zich inzet voor klanten uit diverse branches. Bij ipsis kunnen bedrijven terecht voor websites, (technische) marketingondersteuning, foto- en videografie. Alles onder één dak om zowel online als offline zichtbaar en vindbaar te zijn.

Wat betekent Accountant Vast voor ipsis?

Wij bieden ipsis, een webdevelopment- en marketingbureau, ondersteuning op het gebied van accountancy en salarisadministratie. Deze samenwerking stelt ipsis in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij de volledige administratieve last dragen. ipsis maakt zelf de eigen verkoop- en inkoopfacturen. Wij beheren vervolgens niet alleen deze documenten, maar ook alle bankafschriften en correcties, wat resulteert in een geoptimaliseerde en foutloze administratie.

Naast het jaarlijks verzorgen van de jaarrapportages en belastingaangiften, hebben wij sinds januari 2024 nu ook de volledige controle over de salarisadministratie van ipsis, inclusief het gebruiksvriendelijke salarispakket Nmbrs. Dit pakket integreert een geavanceerd personeelsregistratiesysteem en biedt medewerkers toegang tot een eigen portaal voor efficiënte gegevensraadpleging.

Als betrokken financiële sparringpartner fungeert Accountant Vast tevens als proactieve adviseur, waarbij wij actief meedenken en adviseren over diverse bedrijfsaangelegenheden. Het vertrouwen dat ipsis in ons heeft, is het resultaat van een succesvolle samenwerking van nu al ruim 6 jaar!

Quote van de klant

''Ten opzichte van onze vorige accountant is Accountant Vast zeer toegankelijk en laagdrempelig om als ondernemer mee in zee te gaan. Naast een goede kennis van het werk, beschikken zij ook over fijne contacten die ons ondersteunen bij onze salarisadministratie en boekhouding. Kortom een hele fijne samenwerking!'' 

- Vincent Castenmiller, Directeur-eigenaar van ipsis.

Meer informatie over ipsis