CrossFit Energy

CrossFit Energy is een doelgerichte sport voor iedereen die bewust aan zichzelf wilt werken. Durf jij kritisch naar jezelf te kijken, ben je prestatiegericht en wil je als sporter de lat elke keer weer een stukje hoger leggen, dan ben je bij CrossFit Energy aan het juiste adres.

Zij begeleiden jou om meetbaar sneller, fitter, en sterker te worden. Zij kijken niet alleen naar fysieke prestaties, maar voeding,slaap en mindset zijn minstens zo belangrijk. CrossFit Energy is een community bases business.

Wat betekent Account Vast voor CrossFit Energy?

Wij ontzorgen CrossFit Energy op het gebied van administratie verwerken, dashboarding en salarisadministratie. Maar ook staan wij naast de eigenaren om te ondersteunen in keuzes in de verdere toekomstplannen. Dit op gebied van groei en rendement, niet alleen als bedrijf, maar ook als mens.

Naast alle basis werkzaamheden geven wijj CrossFit Energy inzicht in de financiële gegevens door het gebruik te maken van Visionplanner. Dit pakket heeft de nodige opties voor het gebruik van managementinformatie in een dashboard omgeving.

Daarnaast kunnen wij spreken over een unieke samenwerking, die 2 kanten op gaat.

Meer weten of dashboard? Meer weten of bedrijfsadvies?

Quote van de klant

''Wij kozen voor Accountant Vast om een “gezonder” bedrijf te worden. Maar zij zijn zeker ook bij ons gezonder geworden! Wij werken samen aan een gezondere toekomst, op financieel, fysiek en mentaal gebied. Wij zijn blij met deze samenwerking, waarin communicatie en groei centraal staan. Accountant Vast is voor ons, als een van ons. De accountant die met onze ideeën meedenkt, onze ideeën afweegt, en oprecht antwoord geeft. Wij zien ze graag, en zijn blij met ze.''

- Johan Tokkie, Mede-eigenaar CrossFit Energy