Wij doen meer

Van eenmanszaak of VOF naar BV

Is het voor jou fiscaal aantrekkelijk om je groeiende eenmanszaak of VOF om te zetten in een BV? Wij kunnen je van advies voorzien en je van begin tot eind begeleiden, zodat het hele proces soepel verloopt. Omdat elke situatie verschilt, variëren de tarieven. Wij gaan vooraf met je in gesprek, zodat wij je een scherp, maar bovenal vast tarief aan kunnen bieden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Tarief: variërend van €400,- tot €1200,- (exclusief notariskosten)

 

 

Van BV naar eenmanszaak of VOF

Soms is het juist verstandiger om niet meer vanuit een BV te opereren. Voor welke andere vorm je dan ook kiest, een eenmanszaak of VOF, ook hier kunnen wij jou goed in adviseren en begeleiden. Op basis van een oriënterend gesprek zullen wij je vooraf een scherp en vast tarief aanbieden.

Tarief: variërend van €400,- tot €1200,- (exclusief liquidatiekosten)

 

 

Je financieel plan laten controleren

Wanneer je je eigen onderneming wilt starten, begin je met het opstellen van een ondernemingsplan. In dat plan hoort ook een financieel plan, wat je zelf invult, maar wat je van de bank mogelijk moet laten controleren door een boekhouder of accountant. Heb je hierbij hulp nodig? Geen enkel probleem! Wij kunnen naar je financiële plan kijken en, als dat nodig is, samen met jou aanpassen.

Tarief: €400,-

 

 

Extra advies nodig?

Het kan zijn dat er een aantal zaken veranderen. Dat kan op zakelijk, maar ook op persoonlijk fiscaal vlak zijn. Wil je hierover extra informatie en advies, zodat je weet wat deze wijzigingen voor jou fiscaal inhouden? Wij kunnen altijd een extra adviesgesprek inplannen.


Tarief: €150,-


 

Opstellen geconsolideerde jaarrekening

Als overkoepelend concern met meerdere BV’s heb je een geconsolideerde jaarrekening nodig. Aan het opstellen hiervan zitten een aantal haken en ogen. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en kunnen voor een vast bedrag jouw jaarrekening consolideren.Tarief: €500,-  (consolidatie van twee B.V.’s. Iedere extra B.V. kost € 375,-)

 

 

Tussentijdse cijfers

Bij Accountant Vast heb je altijd actueel inzicht in je cijfers. Soms heb je daarvan een rapportage nodig voor belanghebbende externe partijen. Wij kunnen een complete en overzichtelijke rapportage voor je opstellen.


Tarief: €400,-

 

 

Begeleiding bij de verkoop van je onderneming

Wanneer je jouw onderneming wilt gaan verkopen, breekt er een spannende tijd aan. Hier wil je natuurlijk zo min mogelijk zorgen van ondervinden. Wij kunnen jou voor een groot deel ontzorgen door je van begin tot eind te begeleiden bij het verkooptraject. Afhankelijk van de situatie variëren de kosten hiervoor van . Wij zullen je hier vooraf een scherp en vast tarief voor aanbieden, zodat je er zeker van bent dat je daar geen extra kosten van hebt.


Tarief: variërend van €1500,- tot €2000,-

 

 

Opstellen arbeidscontract

Een arbeidscontract heeft vele mogelijkheden. Welke arbeidsrechtelijke bepalingen neem je erin op? Wij kunnen op basis van jouw wensen en bedrijfsvoering  een arbeidscontract voor jou opstellen dat helemaal is afgestemd op je bedrijf.

Tarief: €100,-

 

Vragen?

Heb je vragen, of wil je je wensen in een persoonlijk gesprek toelichten? Dat kan natuurlijk altijd! Je kunt ons telefonisch bereiken
op 0229-280 080 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Aanvragen

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KVK: KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee