Accountant Vast neemt deel aan Exact Accountancy Tour

Exact organiseert de Accountancy Tour: voor en door accountants. Tijdens deze tour kunnen accountants vakgenoten ontmoeten, nieuwe inzichten krijgen en een kijkje nemen in de keuken van moderne accountantskantoren. Zo ook bij Accountant Vast!

 

Inspiratie en inzichten 

Het doel van de Accountancy Tour is om accountants inspiratie en nieuwe inzichten te bieden. Hoe maken moderne accountants een digitale transformatie, beperken zij marktrisico’s en krijgen ze hun klanten mee? Tijdens de tour kom jij als accountant hierachter!

Op 30 augustus 2018 vindt de gratis tour plaats bij Accountant Vast. Wil je weten hoe je nieuwe business modellen introduceert en modern kan samenwerken met klanten? Dan is deze sessie bij Accountant Vast echt iets voor jou. Henk Kenter vertelt hoe wij het kantoor gemoderniseerd hebben en vaste prijzen bieden aan klanten. Een kijkje in de keuken, van Kenter Accountants naar Accountant Vast.

 

Programma

14:00 uur: Ontvangst
14:15 uur: Accountany vakgenoot: Henk Kenter (mede-oprichter), vakgenoot deelt kennis en ervaring. Een kijkje achter de schermen bij: Accountant Vast.
15:00 uur: Accountancy deskundige: Michelle Pesch, illustreert marktontwikkelingen en toont het Exact groeimodel voor accountants.
15:45 uur: Discussie en afsluiting
16:15 uur: Eind

Voor wie

Ben jij een accountant of werkzaam op een administratiekantoor? Wil jij gedachten wisselen met vakgenoten en een accountancy deskundige van Exact? Dan is deze sessie geschikt voor jou! Laat je inspireren en schrijf je in.

 

Praktische informatie

Locatie: Accountant Vast (Kenter Accountants) - Zwaag (NH), Dorpsstraat 76

Datum: donderdag 30 augustus 2018

PE-uren: 2

Deelname: Gratis

Klik hier om je gratis in te schrijven! 

 

accountancy tour exact accountant vast

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee