Het fitste accountantskantoor van Nederland

Wat doe je als Crossfit Energy klant wordt? Dan kun je weinig anders dan de uitdaging aan gaan om het fitste accountantskantoor van Nederland te worden. De eigenaar van Crossfit Energy heeft ons weten te inspireren en inmiddels zijn wij met het team drie keer per week aan het trainen. Daarnaast volgen wij speciale voedingsschema’s en kun je wel zeggen dat er een hele andere wind waait door het kantoor.

Crossfit Energy richt zich op personal training en groepstrainingen. Tijdens onze groepstrainingen leren wij de technieken van de diverse oefeningen. Deze oefeningen bestaan uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Wij volgen het WODRX plan van Crossfit Energy. Daardoor worden alle medewerkers van Accountant Vast sneller super fit, sterker en behendiger!

 

  

 

Superhelden body

Bij Accountant Vast gaan wij uiteraard voor onze accountantskracht, maar daar hoort ook een superheldenbody bij! Dankzij onze personal training bij Crossfit Energy gaan onze klanten in zee met de allerfitste accountants van Nederland. Wij rennen niet alleen een tandje harder tijdens het sporten, maar ook voor jou!

Op de hoogte blijven van onze fitte en gezonde accountants? Volg ons dan via de blog en social media.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee