HET STEMMEN IS GESTOPT, OF TOCH NIET?

Ik had nooit gedacht dat wij ruim 300 stemmen zouden krijgen voor de Exact Cloud Award 2016. Of dit voldoende is voor de volgende ronde, is nog niet duidelijk. Bij het interpreteren van het aantal stemmen kijkt de jury ook naar de relatieve grootte van het kantoor en de beantwoording van de vragenlijst door het kantoor. De 6 kantoren die hier het beste uitkomen, mogen zich in oktober online presenteren aan de jury. In de tussenstanden stonden wij steeds bij de voorlopige eerste 6, maar of dat bij de bekendmaking halverwege oktober ook nog zo is….

 

POLITIEKE CAMPAGNE

Hierbij wil ik ook iedereen bedanken voor het stemmen, delen van onze berichten en alle positieve reacties die wij hebben ontvangen. Daarnaast mijn excuses voor alle berichten over het stemmen en de spam op ieders tijdlijn. Het voelde soms als een politieke campagne, maar het effect was er zeker! Ik was ook erg blij dat het 30 september was, zodat het stemmen voorbij is.

NHN BUSINESS AWARDS

Echter ontving ik op de avond van 29 september het bericht dat wij zijn genomineerd voor de NHN Business Awards in de categorie Young Company Watchlist. De award voor inspirerende ondernemers in Noord-Holland Noord. Tot schrik weer met een stemoptie. Nadat ik hiervan was bijgekomen las ik gelukkig dat stemmen nu een extraatje is en niet doorslaggevend.

Is nu het stemmen gestopt? Of gaan wij weer ‘vrolijk’ door…….

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee