Nep telefoontjes van zogenaamde medewerkers Belastingdienst

Pas op voor neppe telefoongesprekken van de Belastingdienst waarin wordt gevraagd om geld over te maken. Er zijn al meerdere mensen slachtoffer geworden van oplichters. Deze mensen zijn gebeld door zogenaamde medewerkers van de Belastingdienst. Er werd hen verteld dat ze direct duizenden euro’s achterstallige belasting moesten betalen. Het zou gaan om een zogenaamde voorlopige beslaglegging. Wanneer de persoon die werd gebeld direct geld zou overmaken op een bepaald rekeningnummer zou “het probleem” zijn opgelost. Uit angst maakten gedupeerden geld over naar de bankrekeningnummer die hen werd doorgegeven. Dit is niet het bankrekeningnummer van de Belastingdienst maar van oplichters.

Wij waarschuwen je dan ook: word je gebeld door de “Belastingdienst” kap het gesprek dan af en betaal het bedrag niet. Je krijgt altijd een officiële belastingaanslag van de Belastingdienst. Alleen die moet je betalen.

Op dit moment wordt er door de FIOD onderzoek gedaan naar deze telefonische oplichting.

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee