Wij vieren een feestje!!

Wij zijn trots, want wij zijn opnieuw genomineerd voor de Exact Cloud Award! Vanuit alle inzendingen zijn er door een vakjury 15 kandidaten genomineerd. Daarmee zitten wij dus al bij de Top 15 moderne accountants- en administratiekantoren van Nederland! De nominatie was nooit mogelijk geweest zonder het sterke team van Accountant Vast, maar zeker ook niet zonder alle enthousiaste ondernemers die klant zijn geworden. Daarvoor onze dank!

Wat is de Exact Cloud Award?

De Exact Cloud Award is DE verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die cloud, innovatie en samenwerking met klanten hoog in het vaandel hebben staan en ook steeds verder door ontwikkelen. Met een onderscheiding als een Exact Cloud Award kantoor laat je als kantoor zien dat je pionier bent in het voortdurend veranderende accountancy vak. Jij helpt je klant met diensten die hun succes vergroot.

Stemmen maar!

Vanaf eind mei tot aan eind juli is het mogelijk om te stemmen. Vink Accountant Vast aan, vul je naam en mailadres in en druk op stemmen. Dus ondernemers, relaties, vrienden en familie: stem! En help ons bij de laatste 6 te komen. Dan mogen wij ons in oktober presenteren aan de jury. De winnaars zullen bekend gemaakt worden tijdens Exact Live op woensdag 15 november 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.

Bij een eventuele eindoverwinning hoort ook een feest in een eigen Holland Heineken House. Dat staat VAST !

 

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee