Wij zijn accountants! Wat is uw superkracht?

Vrij recent zijn wij onze nieuwe reclamecampagne gestart: Wij zijn accountants! Wat is uw superkracht?. Wellicht is de accountant niet de meest voor de hand liggende superheld, maar voor veel ondernemers is hij zeer waardevol. De specialisten van Accountant Vast zorgen er dagelijks voor dat de klanten het zo aangenaam mogelijk hebben. Dat is onze kracht en daar zijn wij trots op. Dit zorgt ervoor dat de ondernemers van Accountant Vast zich kunnen richten op hun eigen superkracht: het ondernemen! 

 

Altijd up-to-date en belastingbesparing

Daarnaast zorgen wij voor up-to-date financieel inzicht, maar ook zorgen wij voor onder andere belastingbesparing. Wij benutten alle mogelijkheden wat betreft de inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting. Het zo optimaal benutten van belastingbesparing is onderdeel van onze superkracht.

 

Anders dan anders

Wij zien het als onze taak om accountancy positief naar buiten te brengen. Beeldmateriaal die opvalt, anders dan de rest. Maar ook de manier van samenwerken met onze klanten is net iets anders dan de gemiddelde accountant. Waarom? Wij zijn trots op ons werk en willen dat ook uitstralen.

 

Wij zijn accountants! Wat is uw superkracht?

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Meer informatie

Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Accountant Vast

Dorpsstraat 76
1689 EW Zwaag

KvK: 36050316 | BTW: 806086105B01
T:  0229-280 080
E: info@accountantvast.nl
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee
Contact

Contact

X
  1. Ik wil ook salaris administratie     Ja   Nee